Reise med Telemark Bilruter

Reise med Telemark Bilruter

Hva kan du forvente av din reise med våre ekspressbusser?

Telemark Bilruter er stolte av å være en del av NOR-WAY Bussekspress. Vi er og glade og stolte over at så mange kunder velger nettopp oss når de skal ut å reise. Lojale kunder gjør oss ydmyke, og det setter krav til at vi gjør det aller beste for deg som reisende på hver eneste avgang, hver dag, hele året. ​Når du reiser med våre ekspressbusser, kan du være trygg på at vi har noen av landets aller beste sjåfører, som har som sin viktigste oppgave å få deg trygt og behagelig frem. Alle våre busser har setebelter og barnesete. 

Våre sjåfører vil sørge for at du får nødvendig informasjon underveis. Du kan slappe av, lene deg tilbake i våre komfortable seter med nedfellbar rygg, fothviler og ekstra god plass til beina og nyte utsikten. Klimaanlegg sørger for at det er behagelig temperatur og frisk luft, uansett årstid. Alle våre ekspressbusser har toaletter og selvbetjente kaffeautomater, og det er 230 volt strømuttak eller usb kontakt i de fleste busser.

Alle våre busser er moderne og har lave utslipp av klimagasser og partikler, og er derfor et meget miljøvennlig alternativ til bil og fly. Når det gjelder utslipp pr. person kan hverken privatbil eller fly måle seg med ekspressbussen. En tur med oss er også en opplevelse i seg selv - kall det gjerne ren reiseglede. Vi mener ekspressbussen rett og slett er det beste reisealternativet og bør dermed også være et opplagt valg for den miljøbevisste!

Flere av attraksjonene Sør-Norge har å by på, ligger spredt og kan nærmest oppleves som noe utilgjengelig sett med urbane øyne. Og dette er jo nettopp litt av sjarmen med det "urørte" Norge. Heldigvis er det godt samsvar mellom de største severdighetene og rutenettet til NOR-WAY Bussekspress. Ekspressbussene gjør landet tilgjengelig for turister fra inn- og utland. Vi knytter by og land sammen - også på nett via vår nettside nor-way.no.

Ta familien med sammen med oss. Mange har opplevd fine reiser sammen med oss og andre medpassasjerer i løpet av de årene vi har trafikkert norske veier. Vi prøver å gjøre reisen så komfortabel som mulig for både store og små. Vårt eget reisemagasin, "Underveis", byr på spennende lesning og litt hjernetrim. På bussen kan hele familien kose seg og nyte reisen i trygg forvissing om at andre tar seg av kjøringen. Litt lesing, fargelegging og noen gode historier, så er du fremme ved holdeplassen hvor slekt og venner står og venter på noen gode klemmer.