Foto: TBR-Lavine

Med sin ideelle blanding av attraksjoner, fantastisk natur, historie, kultur og underholdning, er Telemark det perfekte stedet å nyte en helg eller ferie. Telemarkekspressen frakter deg enkelt og direkte i Telemark med forbindelse til Hardanger og Vestlandet på enkelte avganger - eller om du skal videre ut i verden med fly fra Torp.

Telemarkekspressen kjører strekningen Seljord - Bø - Ulefoss - Skien - Porsgrunn - Langangen krysset - Ringdal (Sandefjord) - Danebuåsen ( Sandefjord) - Torp - Tønsberg. Vi har også hyppige avganger til Torp Sandefjord Lufthavn, hvor vi har gode forbindelser med flyrutene til inn- og utland. Våre moderne og komfortable busser har 230 volt strømuttak og toaletter om bord. Det er også mulighet til å kjøpe brus ombord.

- I Bø er det korrespondanse med Haukeliekspressen, til og fra Vestlandet, inntil tre ganger i døgnet, og i Seljord med Vest-Telemark fire ganger i døgnet.   

Søk reise og bestill billett ved å bruke vår reiseplanlegger

Kaffetørst?

Gratis kaffe til alle våre passasjerer om bord i Telemarkekspressen.

Reisekort utstedt av Telemark Bilruter og TFK

For å kjøpe elektroniske reisebevis som gjelder for Telemark fylke (periodekort Voksen, UngVoksen, Barn, Honnør, Ungdom, Student), må du ha et busskort fra Telemark Bilruter. Informasjon vedrørende lokale reisekort, se telemarkbil.no.

Hittegods

Har du glemt igjen noe på Telemarkekspressen? Fyll ut dette skjemaet.

Rutekart