Vilkår for kjøp av billett på nett

Disse vilkårene gjelder for billetter som kjøpes på telemarkbil.no.

Reiseplanlegger og nettbutikk

Det er NOR-WAY Bussekspress som drifter vår reiseplanlegger og nettbutikk på telemarkbil.no.  

Strekkode/referansenummer 

må medbringes under hele reisen. Det er kundens ansvar å sørge for at strekkode eller referansenummer ikke kommer på avveie. Dersom andre benytter seg av disse, vil billetten bli ugyldig for kunden.

Billetten kan kun benyttes på

angitt reisestrekning, dato og avgangstid den er utstedt for. Dette gjelder også for returreise.

Kunden er selv ansvarlig for å kontrollere at ...

- riktig reiserute, avgangstid og dato er valgt.
- riktig billettype er valgt, og må kunne fremvise gyldig legitimasjon.
- riktig e-postadresse er lagt inn ved kjøp.

Billetten kan ikke endres men kan refunderes ved avbestilling senest 24 timer før første avgangstid på billetten. Tur-retur-billetter regnes som én billett, og kan kun refunderes i sin helhet.

Ved feilbestilling refunderer vi billetten dersom du benytter dette skjemaet umiddelbart (maks en time) etter kjøp.

Ved refundering av billetter tilbakeføres automatisk pengene til det samme betalingskortet som ble benyttet ved kjøp. En slik tilbakeførsel tar vanligvis inntil fem virkedager.

Billettsalget på nett kan i noen tilfeller stenge inntil fem timer før passeringstid. Kunden må derfor sørge for å kjøpe billetten i god tid for å være sikker på å få de beste prisene. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett.

Dersom nedetid eller andre tekniske problemer innebærer at det ikke er mulig å kjøpe billetter på nor-way.no, må billetter kjøpes på bussen. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett. Den oppgitte prisen under "Kjøp nå" gjelder kun ved kjøp av billett på telemarkbil.no.

Kjøp av billett fra utlandet

Det er mulig å kjøpe billett på www.telemarkbil.no frå utlandet. Unntaket er kredittkort som er utstedt i USA, de aksepteres dessverre ikke ved kjøp av billett på www.telemarkbil.no.

Ved spørsmål, ta kontakt med kundeservice.